Biltvätt och Bilrekond i Stockholm

BILTVÄTT, BILREKOND OCH BILVÅRD

Utvändig handtvätt Fr.375:-
Karossen avfettas och spolas av med högtryckstvätt. Därefter tvättas bilen för hand med svamp och schampo. Bilen spolas av ytterligare en gång med högtryckstvätt och torkas sedan av med sämskskinn för bästa resultat.

Heltvätt (in- & utvändigt) Fr.750:-
Bilen tvättas först enligt ovan. Bilen dammsugs invändigt. Dörrkarmar putsas, instrumentpanel och inredning torkas. Gummimattor rengörs och tvättas. Fönster putsas.

Utvändig rekond & lackskyddsbehandling Fr.3750:-
Bilen tvättas utvändigt. Därefter maskinpoleras billacken med polermedel som är speciellt framtaget för att avlägsna repor och oxidering. Därefter appliceras vaxet som ger ett långvarigt skydd av lacken.

Total rekond & Lackskyddsbehandling Fr.5000:-
Bilen tvättas och rekondas utvändigt. Därefter lägger vi på ett speciellt lackskyddsmedel som får härda i ca 3 tim och ger ett långvarigt skydd av lacken upp till 12 månader. Fläckar och smuts i klädsel tvättas med speciellt tvättmedel som rengör skonsamt men effektivt. Vi använder specialmaskiner som rengör textilerna. Vi avslutar med att polera och fräscha upp alla plastlister, dammsuga hela bilen, putsa fönster samt tvätt av däcksidor samt fälgar.

Invändigt rekond  Fr.2750:-
Fläckar och smuts i klädsel tvättas med speciellt tvättmedel som rengör skonsamt men effektivt. Vi använder specialmaskiner som rengör textilerna.Vi avslutar med att fräscha upp all plastlister, mattor tvättas, dammsuga, fönster putsas.

Ozone Aire Clean Fr.375:- (30min)

Tar död på bakterier och oönskade lukter. Tex. behandling utav mögel, bakterier och djurlukter med mera. Rekommenderad efter valfri tvätt på insidan utav din bil.

Invändigt (Lilla) rekond  Fr.1500:-
Vi fräschar upp alla plastlister med våran aktiva skumrengöring, mattor tvättas, dammsuga, fönster putsas.

Läderimpregnering  Fr.2750:-
Behandlingen består av två moment. Först måste skinnet rengöras med ett speciellt rengöringsmedel. Därefter lägger vi på en speciell kräm som mjukar upp och skyddar skinnet. Vi avslutar med att fräscha upp all plastlister, tvätta mattor, dammsuga och putsa fönster.

Motortvätt  Fr.600:-
Motorn avfettas och spolas av med högtryck. Därefter tvättas motorn för hand med borste och schampo. Motorn torkas och plastdetaljer görs skinande blanka.

Alla priser är inkl. moms.

Vi utför även bilservice, reparation & hjulbyte!
Kontakta oss om ni undrar över någonting.